Circusmaterieel

Circus spreekt een ieder tot de verbeelding, rode gordijnen, een piste met zaagsel, een grote circustent met honderden lampjes. Kinderen dromen er bij weg en volwassenen worden weer even meegenomen in de tijd dat zij zelf kind waren. 

Wat is er leuker dan een feest of speciale gelegenheid aan te kleden in het thema circus? 

Wij bieden in de verhuur verschillende circusdecors aan in verschillende stijlen, vormen en maten. Voor iedere ruimte hebben wij een passend decor. 

Ook hele circustenten zijn op te bouwen op een locatie naar uw wens. Gecombineerd met circusdecor en tribune of leeg van binnen voor een fantastische danszaal bijvoorbeeld. 

De tenten kunnen allemaal verwarmd worden in de winter en gelucht worden in de zomer. Alle tenten beschikken over keuringen en papieren om opgebouwd te mogen worden in alle landen van Europa. 

 

Ook het huren van attributen om zelf mee aan de slag te gaan is mogelijk, jongleermateriaal, Chinese bordjes, koorddansmateriaal, loopballen, eenwielers, stelten, rola-rola en nog veel meer. Tot 300 personen kunnen zich tegelijkertijd een hele dag  vermaken met al het materiaal. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon, samen komen we er altijd uit.