Verhuur

Circus Lorelly richt zich specifiek op voorstellingen op maat en geheel naar wens van u! Zo verzorgen wij voorstellingen in de open lucht op festivals, braderieën, en jaarmarkten. Maar ook binnen; in zaaltjes, zalen of sporthallen, wij bouwen zo groot of zo klein als u wenst. Projecten voor basisscholen, kinderopvangcentra, maar ook bejaarden en gehandicaptenvoorzieningen voeren wij graag tot in de puntjes uit. Maar, waar denkt u aan bij circus; een grote gekleurde tent, sfeervol verlicht en in de wintermaanden heerlijk verwarmd; Ook dat is mogelijk, wij bouwen onze tent(en) desgewenst bij u, voor de deur op. Van de entourage bij de ingang tot de vrolijke klanken van de circusmuziek; alles zal kloppen om er een waar sprookje van te maken.

Lorelly Front 2017
Lorelly piste groot
Lorelly decor indoor

Ook voor de verhuur van ons eigen materiaal behoort tot de mogelijkheden; denk hierbij aan popcornmachines, draaiorgel, artiesteningang, piste en licht en geluidsvoorzieningen.
Aangezien wij een Stichting zijn, en hier geen winstoogmerk in hebben kunnen wij de tarieven scherp houden. Maak gerust uw wensen kenbaar aan ons, wij denken graag met u mee, voor elke wens en elk budget.
Alles is mogelijk, niets is ons te gek!

Kijk gerust even in het Sub-menu wat wij zoal te bieden hebben