Verhuur

Ook komende zomer kunnen wij nog geen grote voorstellingen geven in verband met de maatregelen rond het Corona-virus.
Toch zitten we niet helemaal stil. Vanaf heden zijn wij te boeken met een leuke kindershow aan huis. In 30 minuten laten Clown Frasco en Yoshi de kinderen genieten van verschillende circus kunsten, maar daarnaast zal het ook lachen geblazen worden.
Wij geven de voorstelling bij u in de tuin, veilig op 1,5 meter afstand. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Leuk voor kinderfeestjes, familiefeesten of gewoon om de zomer te vieren.
Heeft u belangstelling in een voorstelling van Circus Lorelly aan huis? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via mail of telefoon.
Circus-lorelly@outlook.com
Tel. 06-81364289

Lorelly kindershow zomer 2020

Circus Lorelly richt zich specifiek op voorstellingen op maat en geheel naar wens van u! Zo verzorgen wij voorstellingen in de open lucht op festivals, braderieën, en jaarmarkten. Maar ook binnen; in zaaltjes, zalen of sporthallen, wij bouwen zo groot of zo klein als u wenst. Projecten voor basisscholen, kinderopvangcentra, maar ook bejaarden en gehandicaptenvoorzieningen voeren wij graag tot in de puntjes uit. Maar, waar denkt u aan bij circus; een grote gekleurde tent, sfeervol verlicht en in de wintermaanden heerlijk verwarmd; Ook dat is mogelijk, wij bouwen onze tent(en) desgewenst bij u, voor de deur op. Van de entourage bij de ingang tot de vrolijke klanken van de circusmuziek; alles zal kloppen om er een waar sprookje van te maken.

Lorelly Front 2017
Lorelly piste groot
Lorelly decor indoor

Ook voor de verhuur van ons eigen materiaal behoort tot de mogelijkheden; denk hierbij aan popcornmachines, draaiorgel, artiesteningang, piste en licht en geluidsvoorzieningen.
Aangezien wij voor onze hobby circus Lorelly hebben en onderhouden, kunnen wij de tarieven scherp houden. Maak gerust uw wensen kenbaar aan ons, wij denken graag met u mee, voor elke wens en elk budget.
Alles is mogelijk, niets is ons te gek!